Man självsom en annan

Utställningen, Man själv som en annan, kuraterad av Aura Seikkula, presenterar Gösta Serlachius konststiftelsens samlingar

Gå till utställning

Öppna utställningar

Se alla utställningar

Guidade turer

På de guidade turerna har du möjlighet att uppleva utställningarna tillsammans med en av våra museum guider- precis som i ett riktigt museum! Med hjälp av en guide kan du uppleva en mera informationsrik utställning och även fråga frågor ni kanske undrar över.
Boka en guidad tur för dig eller din grupp och låt dig inspireras!

Öppna turer

Vanliga frågor

Det ska vara lätt att besöka det digitala museet. Här finns de vanligaste frågorna om utställningarna och det digitala museets tjänster. De kan hjälpa dig att göra ett lyckat besök!

 • Du kan bekanta dig med utställningens saker, konstverk och övrigt innehåll genom att klicka på infobollarna du ser i utställningen. De kan innefatta text-, ljud-, video- eller musikinnehåll.


  Alla våra utställningar fungerar antingen med AR- 360°-teknik och du kan röra dig i utställningen på flera olika sätt. Du kan välja ett innehåll som intresserar dig på menyn, röra dig med pilknapparna, förflytta dig genom att svepa på skärmen eller välja ett rum på kartan över museet.


  På utställningar som tagits fram med AR-teknik börjar rundvandringen alltid till vänster och fortsätter medsols. Du kan röra dig i utställningen genom att klicka på golvet, svepa på skärmen eller använda datormusen. När du flyttar telefonen/surfplattan öppnas utställningen alltid i riktning mot din rörelse.
  Vid problem kan du kontakta oss genom chatten som du hittar på sidans högra sida eller lämna feedback via blanketten.
 • Digimuseo.fi erbjuder tre olika besöksmöjligheter: gratis utställningar, avgiftsbelagda specialutställningar och avgiftsbelagda guidade turer. Du kan besöka de utställningar som är gratis när som helst. En del av utställningsinnehållet är avgiftsbelagda och genom att betala en inträdesavgift kan du besöka hela utställningen.

  Du kan även reservera och köpa en guidad tur för din grupp. En dedikerad guide från varje museum är ansvarig för den guidade turen och den sker genom Cisco Webex - platformen.
  1. Gå till utställningen egna sida,välj en lämplig tidpunkt för din grupp och lägg den i korgen.

  2. Fyll i betalningsuppgifterna och betala turen i webbutiken.

  3. Du får en länk till din email med en kalenderinbjudan och information om utställningen. Förvara dem omsorgsfullt!

  4. Du kan dela länken till max 25 gruppmedlemmar.


  5. Ifall ingen av de föreslagna datumen passar, kan ni även föreslå en egen tid genom att ta kontakt.