Matka meren maahan VR-kokemus

360° virtuaalinäyttely

Matka meren maahan vie sinut elämysmatkalle Saaristomerelle, jonka tuhannet saaret ja moni-ilmeinen kulttuuriperintö ovat maailman ainutlaatuisimpia. VR-kokemuksessa kertojaääni johdattaa sinut Turunmaan saaristoon vaihtuvien 360°-videokuvien avulla. Kuulet Turunmaan saariston ainutlaatuisesta luonnosta, saaristomeren tilasta, kansanperinnetarinoita jatulintarhoja rakentaneista jättiläisistä, sekä siitä miten ihmiset ovat sopeutuneet saariston ainutlaatuisen luonnon vaativiin olosuhteisiin.

Tietoa näyttelystä

VR-kokemus pohjautuu John Nurmisen Säätiön kustantamaan Meren maa – Havets land -kuvateokseen. Kerronnassa on mukailtu John Björkmanin ja Jari Hännisen tekstejä, sekä Li Näsen toimittamaa kulttuurihistoriallista materiaalia. VR-kokemuksen on toteuttanut Verge Media Oy.

VR-kokemus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja se on myös ladattavissa ilmaiseksi Oculus Quest -virtuaalilaseille.

Museo
John Nurmisen Säätiö
Teema
Erikoiset

Opastetut virtuaalikierrokset

Tässä kohteessa ei järjestetä opastettuja kierroksia.

Näin vierailet Digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi-palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi ja osaan voi myös ostaa paikan ryhmä- tai yleisöopastukselta.

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta