Toimitusehdot

Yleiset sopimus-, tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 31.6.2020 alkaen

Digimuseo.fi noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä suosituksia.

Tällä sivulla voit tutustua Digimuseo.fi:n tilausehtoihin ja tilausten käsittelyyn liittyviin keskeisiin periaatteisiin.

Maksaminen

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkimaksulla ja luottokortilla. Maksupalveluista vastaa Paytrail Oy.

 Verkkokaupalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

1. Yleistä

1.1. Tämä sopimus sisältää Yhteinen Perintö Oy (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) ylläpitämän Digimuseo.fi:n (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot.

1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Yhteinen Perintö Oy, c/o FMA Creations Oy, 00120 Helsinki Y-tunnus: FI-3130558-7.

1.3. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1.4. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja myös pidättää oikeuden tehdä muutoksia palvelun sisältöön (mukaan lukien tämä käyttäjäsopimus) ilmoittamatta siitä erikseen Käyttäjälle.

2. Rekisteröityminen

2.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen on mahdollista.

2.2. Rekisteröitymällä saa käyttöönsä täydentäviä palveluita.

2.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

3.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan ja käyttäjätunnuksen salassapidosta.

3.2. Käyttäjä vastaa täysimääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palveluntarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

4. Tilauksen sitovuus

4.1. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Palveluntarjoaja on sähköpostitse lähettänyt Käyttäjälle tilausvahvistuksen.

4.2. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Käyttäjä sitoutuu tilauksen tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

4.3. Käyttäjällä on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun Palveluntarjoaja on sähköpostittanut tilauksen tai osan tilauksesta.

4.4. Kun Käyttäjä on tehnyt tilauksen ei Palveluntarjoajalla ole enää oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

4.5. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.5. Hinnat

5.1. Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.

5.2. Tilauksen lopulliseen hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.

5.3. Palvelussa hinnat ja toimituskulut ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR). Jos tuotteet sisältävät veron, se näkyy kassalle siirryttäessä.

5.4. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

5.5. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

6. Toimitusehdot

6.1. Palveluntarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle sähköpostitse.

6.2. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

7. Palautukset

7.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

7.2. Palautuksen ehtona on, että tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

.

8. Riitojen ratkaisu

8.1. Tästä Käyttäjäsopimuksesta aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

8.2. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).”9. Muuta

9.1. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.