Kilpailun säännöt:

 

Kilpailun voittaja saa lunastaa itselleen Museokortin. Kilpailu voitetaan ja palkinto lunastetaan täyttämällä lomake paikassa, josta kilpailija löytää Museokortin.

Kilpailuaika on 18.5. – 31.5.2023. Kunkin Museokortin jahti päättyy, kun Museokortti on löytynyt, tai kun kaikki kolme vihjettä per kortti on julkaistu, eikä seuraavaan päivään mennessä kukaan ole ilmoittautunut löytäjäksi.

Voittajaan ollaan yhteydessä hänen ilmoittamiensa yhteystietojen kautta. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa väärin ilmoitetuista yhteystiedoista.

Palkinnon arvo on 76 euroa. Vuodesta 2020 lähtien kilpailupalkintoja ei tarvitse ilmoittaa veroilmoituksella, jos ne eivät ole palkkaa, työ- tai käyttökorvausta ja jos vuoden aikana saatujen kilpailupalkintojen arvo on yhteensä enintään 100 euroa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Kilpailun järjestää Digimuseo. Osallistumisoikeutta ei ole Digimuseon tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yritysten työntekijöillä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Instagram- ja Facebook-sivullaan. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Meta ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Metaan. Jokaisen osallistujan on vapautettava Meta kaikesta vastuusta.