Kuva: Kansallisgalleria / Arno de la Chapelle

Paul ja Fanny Sinebrychoffin kotimuseo

360° virtuaalinäyttely

Näyttely esittelee taidekeräilijöiden kodin, jossa voit aistia 1900-luvun alun ylellisen porvariskodin tunnelmaa. Paul ja Fanny Sinebrychoffin edustuskodissa näkyy heidän intohimoinen taideharrastuksensa. 

Tietoa näyttelystä

Fanny Sinebrychoff lahjoitti taidekokoelman Suomen valtiolle vuonna 1921. Paulin ja Fannyn toive oli avata kaikille ovet keräämiensä taideaarteiden äärelle. 

Paul ja Fanny Sinebrychoffin kotimuseo avautui nykyisessä asussaan interiöörimuseona vuonna 2002. Bulevardin puoleisten huoneiden restauroinnin lähtökohtana oli halu palauttaa tunnelma sekä rakennuksen kokonaisilme, joka oli kadonnut sodassa ja sen jälkeisissä korjauksissa. Signe Branderin Sinebrychoffien kodissa 1910-luvulla ottamia valokuvia tutkittiin tarkasti ja käytettiin toteutuksen mallina. 

 

Museo
Sinebrychoffin taidemuseo
Teema
Taide

Opastetut virtuaalikierrokset

Museolla ei ole tällä hetkellä tarjolla opastettuja kierroksia.

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä museoon ja tiedustella opastettua kierrosta haluamallesi ajankohdalle.

Ota yhteyttä

Näin vierailet digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi -palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi, osaan voit ostaa laajemman sisäänpäsyn tai opastetun ryhmäkierroksen.

Haluatko vierailla museossa fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta
Ihmisiä museossa