Luostarinmäki, Turku

Luostarinmäki 1827

360° virtuaalinäyttely
Suomi, English, Svenska

Tervetuloa vuoden 1827 Luostarinmäelle! Kulje virtuaalisesti Luostarinmäen kujilla aikana ennen Turun paloa. Tutustu laitakaupungin asuinalueeseen ja 200 vuoden takaiseen maisemaan!  

 

Tietoa näyttelystä


Luostarinmäki on Turun vanha asuinalue, jonka säästynyt osa muutettiin ulkomuseoksi vuonna 1940. Laajamittainen palovakuutusasiakirjoihin, rakennuspiirustuksiin ja kaupunkikuvauksiin perustuva tutkimus saa näkyvän muodon 3D
mallinnoksesta toteutetussa 360-kaupunkikierroksessa. Millainen oli Luostarinmäki ennen paloa? Tule mukaan aikamatkalle!  

Tuotanto: Turun museokeskus 

Museo
Historian ja tulevaisuuden museo
Teema
Erikoiset

Opastetut virtuaalikierrokset

Museolla ei ole aikataulutettuja opastettuja kierroksia

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä museoon ja toivoa opastettua kierrosta valitsemallesi ajankohdalle.

Ota yhteyttä

Näin vierailet Digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi-palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi ja osaan voi myös ostaa paikan ryhmä- tai yleisöopastukselta.

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta