Forum Marinum - s/s Bore

360° virtuaalinäyttely
Suomi, English, Svenska

Bore on kansainvälisesti harvinainen, sillä vain harvoja suuria vanhoja matkustaja-aluksia on pystytty säilyttämään museokäytössä. Digimuseon näyttelyssä pääset tutustumaan koko laivaan – sellaisiinkin mielenkiintoisiin paikkoihin, jotka eivät tavallisesti ole avoinna yleisölle. Borella kiertäessäsi voit kokea laivan monivaiheisen tarinan lisäksi aiempien vuosikymmenten matkustustunnelman. Tervetuloa nostalgiselle laivamatkalle! 

Tietoa näyttelystä

Forum Marinumin tuottamaa virtuaalinäyttelyä kiertäessäsi pääset tutustumaan Boreen perinpohjaisesti. Voit valita eri reittejä ja kulkea laivalla keulasta perään, konehuoneesta komentosillalle tai eksyä hyttikäytäviin. Yli 60-vuotiaan matkustajalaivan monivaiheinen historia avautuu eteesi näyttelyn runsaan kuva- ja videoaineiston kautta. 

Museo
Forum Marinum
Teema
Historia

Opastetut virtuaalikierrokset

Museolla ei ole tällä hetkellä tarjolla opastettuja kierroksia.

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä museoon ja tiedustella opastettua kierrosta haluamallesi ajankohdalle.

Ota yhteyttä

Näin vierailet digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi

    Digimuseo.fi -palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan.

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa myös yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa opastettu kierros, niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Suurin osa näyttelyistä on ilmaisia ja osaan on pääsymaksu.

Haluatko vierailla museossa fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta
Ihmisiä museossa