Kuva: Miina räjähtää Lähde: Forum Marinum

Forum Marinum - Vedenalaisen sodankäynnin historiaa

360° virtuaalinäyttely
Suomi, English, Svenska

Näyttelyn on tuottanut Merikeskus Forum Marinum, ja se on rakennettu teknologiayritys DA-Groupin tuella yhtiön päätoimipaikkaan Forssassa. Fyysiseen näyttelyyn pääsee ainoastaan Forum Marinumin kautta varattavilla opastetuilla kierroksilla. Tämä virtuaalinen näyttely on avoinna Digimuseossa joka päivä, ympäri vuoden.

Tietoa näyttelystä

Suuri osa nykyaikaisesta merisodasta tapahtuu pinnan alla. Tässä näyttelyssä pääset tutustumaan suomalaisen vedenalaisen sodankäynnin historiaan ja esineisiin. Näyttelyssä on kolme pääteemaa: merimiinat ja miinantorjunta, torpedot, ja sukellusveneentorjunta. Näyttely pohjautuu Merivoimien käyttämään kalustoon ja materiaaliin lähes sadan vuoden ajalta.

Museo
Forum Marinum
Teema
Historia

Opastetut virtuaalikierrokset

Museolla ei ole tällä hetkellä tarjolla opastettuja kierroksia.

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä museoon ja tiedustella opastettua kierrosta haluamallesi ajankohdalle.

Ota yhteyttä

Näin vierailet digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi -palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi, osaan voit ostaa laajemman sisäänpäsyn tai opastetun ryhmäkierroksen.

Haluatko vierailla museossa fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta
Ihmisiä museossa