Porin taidemuseo

Museorakennus on peruskorjauksessa ja avautuu yleisölle tammikuussa 2025. Tervetuloa tällä välin nykytaiteen pariin normaalista poikkeaville näyttelypaikoille!

Porin taidemuseorakennus on peruskorjauksessa ja avautuu yleisölle tammikuussa 2025. Näyttelytoiminta asettuu peruskorjauksen aikana normaalista poikkeaville näyttelypaikoille. Porin taidemuseon ja Satakunnan Museon yhteisnäyttely on koettavissa kulttuurihistoriallisessa museossa. Virtuaalinäyttely Katseiden välissä luo katsauksen kokoelmiin ja taiteen tekemisen, katsomisen ja kokemisen teemoihin. Jokirannan galleriatila Poriginal galleria tuo esille tuoreita näkemyksiä nykytaiteeseen.

Porin taidemuseo on rohkea ja kokeilunhaluinen nykytaiteen museo, joka esittelee kotimaisen ja kansainvälisen taiteen uusimpia virtauksia. Porin taidemuseo on tunnettu korkeatasoisista vaihtuvista nykytaiteen näyttelyistään. Näyttelyt esittelevät ajankohtaisia ilmiöitä ja nostavat esiin puhuttelevia yhteiskunnallisia kysymyksiä. Taidemuseon peruskokoelmana on Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelma.

www.poriartmuseum.fi