Vedenalaisen sodankäynnin historiaa

torstai, 27.1. 17:00 - 18:00

Opastetulla virtuaalikierroksella asiantuntevat oppaamme vievät sinut pintaa syvemmälle vedenalaisen sodankäynnin historiaan!

Tietoa opastuksesta

Forssassa sijaitsevaan Vedenalaisen sodankäynnin näyttelyyn voit tutustua virtuaalisena versiona Digimuseon sivuilla koska tahansa! Fyysinen näyttely on avoinna ennalta määriteltyinä yleisöpäivinä, joihin on rajattu osallistujamäärä. Varauskalenterin Forssassa, paikan päällä tapahtuville vierailulle löydät Forum Marinumin verkkosivuilta.

Virtuaaliopastuksia järjestetään viikottain ja niihin osallistuminen on vaivatonta: klikkaa itsesi osallistu -painikkeesta haluamallesi opastukselle, täytä lomake ja saat liittymislinkin, joka opastuksen alkaessa avaa yhteyden sinun ja oppaan välillä.

 

Museo
Forum Marinum
Teema
Historia

Opastetut virtuaalikierrokset

Etkö löytänyt etsimääsi vai sopisiko joku toinen aika paremmin?

Katso näyttelyn muut vapaat opastukset!

Muut opastukset

Näin vierailet Digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi-palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi ja osaan voi myös ostaa paikan ryhmä- tai yleisöopastukselta.

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta