VARATTU Apteekkimuseo ja Qwenselin talo virtuaaliopastus

perjantai, 9.12. 12:30 - 13:45

Tietoa opastuksesta

Turun vanhin puurakennus kätkee sisälleen tyylikkäästi 1700-luvun tapaan sisustettuja huoneita sekä Suomen vanhimman apteekkisisustuksen 1800-luvulta. Apteekkimuseo johdattaa lääkehoidon historiaan. Qwenselin talo esittelee herrasväen asumista 1700-luvun Turussa.

Apteekkimuseo ja Qwenselin talo

Etkö löytänyt etsimääsi vai sopisiko joku toinen aika paremmin?

Katso näyttelyn muut vapaat opastukset!

Muut opastukset

Näin vierailet digimuseossa

Haluatko vierailla museossa fyysisesti?

Ihmisiä museossa