Mies makaa sohvalla, joka on taidenäyttelyssä
Kuva: Digimuseo

Suomen taiteen tarina Ti 13.12. Klo 18

tiistai, 13.12. 18:00 - 18:45

Opastuksella tutustutaan suomalaisen taide-elämän ja taiteen vaiheisiin Ateneumin taidekokoelman kautta.

Tietoa opastuksesta

“Olipa ihana nähdä jälleen Ateneumin klassikot! Opas kertoi eläväiseen tyyliin teosten taustoista ja aiheista – herätti ajattelemaan. Vaikka monia asioita jo tiesinkin, mukana oli myös uutta tietoa, joka sai katsomaan teoksia uudesta näkökulmasta.” - Kokeilija

Ateneumin taidemuseo
Taide

Etkö löytänyt etsimääsi vai sopisiko joku toinen aika paremmin?

Katso näyttelyn muut vapaat opastukset!

Muut opastukset

Näin vierailet digimuseossa

Haluatko vierailla museossa fyysisesti?

Ihmisiä museossa