kuva Suomen joutsenen kannelta

Suomen Joutsen

keskiviikko, 31.8. 16:00 - 17:00

Haluatko kurkistaa vielä syvemmälle fregatti Suomen Joutsenen uumeniin? Varaa paikkasi etäopastukselle, jossa asiantuntevan oppaan johdolla tutustutaan Suomen Joutsenen historiaan ja sellaisiinkin sopukoihin, joihin yleisö ei normaalisti pääse.

Tietoa opastuksesta

Etäopastuksen kesto on yksi tunti. Ilmoittauduthan kierrokselle hyvissä ajoin yllä olevasta linkistä. Ilmoittauduttuasi kierrokselle saat linkin, josta opastukselle liitytään hetkeä ennen opastuksen alkua. Opastukselle tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen, pädin tai kännykän, josta opastusta seurataan. Opastuksen aikana opastettavat ovat reaaliaikaisessa yhteydessä oppaaseen, jolloin on mahdollista kommentoida ja esittää kysymyksiä.

Museo
Forum Marinum
Teema
Historia

Opastetut virtuaalikierrokset

Etkö löytänyt etsimääsi vai sopisiko joku toinen aika paremmin?

Katso näyttelyn muut vapaat opastukset!

Muut opastukset

Näin vierailet Digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi-palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi ja osaan voi myös ostaa paikan ryhmä- tai yleisöopastukselta.

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta