kuva Suomen joutsenen kannelta

Suomen Joutsen

keskiviikko, 2.2. 13:00 - 14:00

Opastetulla virtuaalikierroksella pääset tutustumaan Suomen Joutsenen vaiherikkaaseen historiaan ja yleisöltä suljettuihin tiloihin.

Tietoa opastuksesta

Suomen Joutsenen virtuaalinäyttelyn ylimpiin tasoihin pääsee tutustumaan itsenäisesti ilmaiseksi missä ja milloin tahansa Digimuseon kautta. Maksullisella opastetulla kierroksella Forum Marinumin asiantunteva opas johdattaa opastettavat syvemmälle aluksen uumeniin, sekä sen historiaan. Opastuksella opas on verkkoyhteyden kautta reaaliaikaisesti yhteydessä ryhmään, mikä mahdollistaa keskustelun oppaan ja opastettavien kanssa. Varaa paikkasi virtuaaliselle opastukselle fregatti Suomen Joutsenelle!

Museo
Forum Marinum
Teema
Historia

Opastetut virtuaalikierrokset

Etkö löytänyt etsimääsi vai sopisiko joku toinen aika paremmin?

Katso näyttelyn muut vapaat opastukset!

Muut opastukset

Näin vierailet Digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi-palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi ja osaan voi myös ostaa paikan ryhmä- tai yleisöopastukselta.

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta