Opas Antti Solin. Kuva: Kansallisgalleria / Iisa Smeds.

Paul ja Fanny Sinebrychoffin kotimuseon taideaarteet

maanantai, 27.3. 18:00 - 18:45

Syvenny taiteen ja taidekeräilyn saloihin asiantuntijaoppaan kanssa. Opastetulla kierroksella tutustutaan taidekeräilijöiden Paul ja Fanny Sinebrychoffin kodin neljään loistokkaaseen edustushuoneeseen. 

Tietoa opastuksesta

Opastus on aikamatka 1800–1900-luvun vaihteeseen, jolloin oli muodikasta yhdistellä eri aikakausien tyylejä. Taideteosten kautta opastuksella tutustutaan myös varhaisempien vuosisatojen kulttuurihistoriaan ja tapakulttuuriin. 

Sinebrychoffien kotiinsa keräämät ja Suomen valtiolle lahjoitetut taideteokset muodostavat Kansallisgallerian vanhan taiteen kokoelman selkärangan. Taidekokoelman pääpaino on 1600–1700-luvun hollantilaisessa ja ruotsalaisessa maalaustaiteessa, etenkin muotokuvissa.  

Tule mukaan ja uppoudu tarinoihin teosten taustalla! 

Museo
Sinebrychoffin taidemuseo
Teema
Taide

Opastetut virtuaalikierrokset

Etkö löytänyt etsimääsi vai sopisiko joku toinen aika paremmin?

Katso näyttelyn muut vapaat opastukset!

Muut opastukset

Näin vierailet digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi -palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi, osaan voit ostaa laajemman sisäänpäsyn tai opastetun ryhmäkierroksen.

Haluatko vierailla museossa fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta
Ihmisiä museossa