John Nurmisen Säätiön kokoelman helmet

3D virtuaalinäyttely

John Nurmisen Säätiön kokoelman helmet tutustuttaa John Nurmisen Säätiön historiaan, kokoelmiin ja toimintaan. Missiomme on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Kokoelmamme helmet välittävät osaltaan meren tarinoita ja perintöä eteenpäin sukupolvelta toiselle.

Tietoa näyttelystä

Ensimmäisessä näyttelyhuoneessa voit tutustua säätiön toimintaan ja historiaan vanhojen laivojen tarinoiden kautta. Huoneessa voit kuunnella säätiön perustajan, merenkulkuneuvos Juha Nurmisen haastattelun. Toinen huone esittelee säätiön Pohjolan karttojen parhaimmistoa 1400-luvulta lähtien. Koillisväylä ja sen etsijät Willem Barents ja A. E. Nordenskiöld ovat kolmannen huoneen kohteina.

John Nurmisen Säätiö

Näin vierailet Digimuseossa

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?