John Nurmisen Säätiön kokoelman helmet

3D virtuaalinäyttely

John Nurmisen Säätiön kokoelman helmet tutustuttaa John Nurmisen Säätiön historiaan, kokoelmiin ja toimintaan. Missiomme on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Kokoelmamme helmet välittävät osaltaan meren tarinoita ja perintöä eteenpäin sukupolvelta toiselle.

Avaa näyttely ->

Tietoa näyttelystä

Ensimmäisessä näyttelyhuoneessa voit tutustua säätiön toimintaan ja historiaan vanhojen laivojen tarinoiden kautta. Huoneessa voit kuunnella säätiön perustajan, merenkulkuneuvos Juha Nurmisen haastattelun. Toinen huone esittelee säätiön Pohjolan karttojen parhaimmistoa 1400-luvulta lähtien. Koillisväylä ja sen etsijät Willem Barents ja A. E. Nordenskiöld ovat kolmannen huoneen kohteina.

 

Museo
John Nurmisen Säätiö
Teema
Historia

Opastetut virtuaalikierrokset

Museolla ei ole aikataulutettuja opastettuja kierroksia

Voit kuitenkin ottaa yhteyttä museoon ja toivoa opastettua kierrosta valitsemallesi ajankohdalle.

Ota yhteyttä

Näin vierailet Digimuseossa

  1. Osallistu kotonasi, ilmaiseksi

    Digimuseo.fi-palvelussa voit nauttia eri museoiden näyttelyistä missä ja milloin vaan. Kaikkiin näyttelyihin pääset osallistumaan ilmaiseksi!

  2. Koe yhdessä

    Voit vierailla Digimuseossa yksin tai yhdessä ryhmäsi kanssa. Varaa oma opastettu kierros museo-oppaan kanssa niin voitte kokea virtuaalinäyttelyn kuten olisitte oikeassa museossa.

  3. Jokainen elämys on erilainen

    Digimuseossa löytyy näyttelyitä eri museoista ympäri Suomea. Kaikki näyttelyt voi kokea ilmaiseksi ja osaan voi myös ostaa paikan ryhmä- tai yleisöopastukselta.

Haluatko vierailla näyttelyssä fyysisesti?

Lue lisää museot.fi-sivulta